Heisa + Ronker

HEISA + RONKER | De Nest | Week van de Belgische Muziek

De Week van de Belgische Muziek vindt dit jaar plaats in Sint-Niklaas en ook De Nest doet mee.

𝗛𝗘𝗜𝗦𝗔
Zelden dekte een bandnaam zo goed de lading als bij HEISA, drie
Limburgse heren met de benen stevig op de grond en muzikaal goud in de handen. Bezeten en bemeten. Onbehaaglijk en bezwerend. Desoriënterend en toch catchy. HEISA is het allemaal, en het liefst tegelijk.
In de traditie van contraire bands die zich uitstrekken van Tool, over
Battlestot Black Midi dolt het trio met ritmes, sferen en effecten. Geduldig opgebouwde spanning doorbreken ze op raak gekozen momenten met pijnigende gitaren en golven van distortion.

𝗥𝗢𝗡𝗞𝗘𝗥
Net als het leven anno 2022 slaat RONKER droog op uw bakkes. Omdat het leven al complex genoeg is, gaat RONKER als band op zoek naar de zwaarte in simpliciteit. Met één been diep geworteld in het gitaargeweld uit de nineties en het andere verstrengeld in de galm van de jaren 80, balanceert de band bewust op de rand van uitersten. Blackened post-punkgaze voor Nine Inch Nails fans, of gewoon indie metal?

RONKER is vooral een band die je live moet zien; waar de waas van feedback over het geweld raast. Weinig zever, veel zweet.

Dit concert is GRATIS toegankelijk.
Voor fans van: Tool, Black Midi, IDLES, The Guru Guru, Metz

Info
Waar
Jeugdcentrum Den Eglantier
Wanneer
-
Organisator
De Nest
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer