Kaart met zaken

Elke Zaak Smaakt

Met 'Elke zaak smaakt' tonen de handelaars in het Sint-Niklase stadscentrum op zaterdag 27 april op een heel originele manier wat ze in huis hebben. Het wordt een verrassende culinaire wandeling in de stadskern of fietstocht naar de deelkernen. 

Smakelijke match
Iedere handelszaak die deelneemt biedt een product, smaak of beleving aan die hij laat ervaren in zijn zaak. Het resultaat is een culinaire wandeling en fietstocht die dit jaar zich ook in de deelkernen asfpeelt. 

Op zaterdag 27 april word je tijdens het winkelen bij ruim 45 deelnemende handelaars verwend met een gratis hapje of drankje, volledig afgestemd op de zaak. Je kan de deelnemende zaken herkennen aan de gele of blauwe loper die je in hun zaak zal leiden. Ook kan je een plannetje met daarop alle deelnemende zaken verkrijgen bij de deelnemende zaken.

Trouwens, ook Klaas van de Sengzen ontwaakt uit zijn winterslaap. Hij heeft 900 Sengzen-bonnen aangemaakt, die hij uitdeelde aan zijn trouwe Sengzen-partners die op 27 april deelnemen aan de wandeling. Deze partners belonen iedereen die een aankoop doet met een bon van 5 Sengzen. Deze kan je 2 maanden lang uitgeven bij jouw favoriete Sengzen-handelaar.

Een week later kan je Klaas zelf ontmoeten op Buitengewoon in de stadskern van Sint-Niklaas op zondag 5 mei. Als je hem kan spotten, ontvang je ook dan een bon van 5 Sengzen. Spaar de bonnen en gebruik ze bij de Sengzen-handelaar van jouw keuze!’

Info
Waar
Verschillende straten en pleinen in de kernstad en deelgemeenten
Wanneer
- (12:00-20:00)
Prijs

Basistarief 0,00

Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer