Voor kinderen van °2010 tot 2015 met Dominik Maes

Bam! Boe! - Doe eens zot met BAMBOE! -VM - Voor kinderen van °2010 tot 2015 met Dominik Maes

Bamboe is een geweldig materiaal: licht, milieuvriendelijk en herbruikbaar. Een creatieve workshop waarbij constructies worden gevormd met allerlei originele materialen. Je werkt met eenvoudige, maar niet alledaagse materialen en technieken en je werkt op een andere manier samen, met vaak een verbluffend en origineel resultaat. We knutselen, bouwen, experimenteren, tekenen en schilderen met behulp van natuurlijke materialen o.a. bamboe, stokjes en popsticks.
Tijdens het bouwen ervaar je in de praktijk hoe een idee werkt of hoe het juist niet werkt, wat makkelijk gaat of wat te hoog is gegrepen. Dit leerproces draagt bij aan ruimtelijk inzicht en een betere samenwerking. De kinderen maken een ontwerp, bouwen een miniatuurversie met behulp van allerlei stokjes, popsticks en bamboe. Je kiest voor een afwisselende workshop met grote ruimtelijke constructies in openlucht en kleinschalige miniatuurversies in het atelier. Groepswerken en individuele opdrachten komen aan bod. Dit is een creatieve teambuildingsactiviteit dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. 
Doe eens zot met BAMBOE.

Info
Waar
Vrije ateliers Sint-Niklaas
Wanneer
-
Prijs

Basistarief 50,00

Organisator
Vrije Ateliers
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer